Συνάντηση για όλα τα θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα στον Άρη, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε Καρυπίδη, Χαριστέα και τεχνικό τιμ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ θα βρίσκεται σε λίγη ώρα ο Θόδωρος Καρυπίδης όπου θα έχει συνάντηση κορυφής με το τεχνικό τιμ και τον Άγγελο Χαριστέα. Σε αυτή θα συζητηθεί αναλυτικά ο αγωνιστικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν και θα εκπονηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ένα διπλό πλάνο. Ένα με την δυνατότητα μεταγραφών και ένα με άξονα τις ανανεώσεις στις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα με δεδομένο ότι πρέπει να γίνουν πριν τις 30/6. Παράλληλα θα συζητηθεί και το θέμα της παραμονής του Μίχαελ Ενινγκ που είχε… παγώσει λόγω καραντίνας.

Νωρίτερα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, κάλυψε σχεδόν εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ που είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες ύψους 2εκ ευρώ, καταβάλλοντας χρήματα τόσο στους ποδοσφαιριστές αλλά και ένα ποσό 850.000 ευρώ για υποχρεώσεις σε εφορία και ασφαλιστικές υποχρεώσεις.Επί τάπητος όλα τα θέματα με Καρυπίδη, Χαριστέα και τεχνικό τιμ αυτή την ώρα.