Σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport έρχεται να δώσει μία νέα διάσταση στο σίριαλ της υπόθεσης Βαγιαννίδη, καθώς υποστηρίζει πως ο Κόντε θα αξιολογήσει το καλοκαίρι τον νεαρό μπακ και στη συνέχεια θα αποφασίσει.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Ιταλοί παρουσίαζαν ως σχεδόν κλεισμένη την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη από την Ίντερ, επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτό που έπεισε τον Έλληνα πλάγιο μπακ να πει το ναι στους Μιλανέζους, ήταν η προοπτική της πρώτης στην οποία και θα είχε ρόλο.

Παρ’ όλα αυτά, σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής Tuttosport, έρχεται να ανατρέψει τη συγκεκριμένη κατάσταση, αναφέροντας πως ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε θα αξιολογήσει τον ταλαντούχο παίκτη στην καλοκαιρινή προετοιμασία, εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτησή του και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού σε κάποιο κλαμπ μικρότερης δυναμικότητας έτσι ώστε να βρει χρόνο και να αποκτήσει εμπειρίες. Μία τέτοια ομάδα υποστηρίζει το δημοσίευμα, μπορεί να είναι η Βερόνα καθώς η Ίντερ επιθυμεί να αποκτήσει τον Κουμπούλα και ο Βαγιαννίδης μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα ενδεχόμενο deal.