Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνης Μανίκας, μίλησε για τις πιθανότητες ο Απόλλων Σμύρνης να βγει δεύτερος και τάχθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Μανίκα στο SKY 100.8:

«Ο Απόλλων έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει δεύτερος. Αυτή η Super League 2 δεν βγήκε ως προς αυτά που σκέφτονταν αυτοί που έκαναν την αναδιάρθρωση. Κέρκυρα και Καλαμαριά είχαν πέσει ουσιαστικά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ήταν μονοδιάστατο το πρωτάθλημα, κυρίως ποιος θα πάρει τον τίτλο και ποιος θα βγει δεύτερος. Δεν ήταν ανταγωνιστικό.

Αν γίνουν τελικά οι αγώνες, θα υπάρχει ρίσκο. Δεν ασχολούμαστε για μια δύσκολη χρονιά που έρχεται. Έχουμε αγωνία αν θα παίξουμε, αν θα σκοτώσουμε το καλοκαίρι τους παίκτες. Όταν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, όλοι θα έχουν παράπονα. Έπρεπε να υπάρξει μια καθαρή απόφαση. Πρέπει να λήξουν τα πρωταθλήματα κατά την άποψή μου. Πρέπει να καταλάβουν και οι μεγάλοι κάποια στιγμή, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και οι πιο μικρές ομάδες.

Δεν είναι πρόβλημα για εμένα ο αριθμός των ομάδων σε ένα πρωτάθλημα, αλλά ότι δεν έχει αξία το προϊόν. Πρέπει να μπουν πιο πολλές επαρχιακές ομάδες. Εγώ για την πρώτη κατηγορία δεν είμαι αρνητικός ακόμα και σε πρωτάθλημα 18 ομάδων. Η δεύτερη κατηγορία να γίνει σε δύο ομίλους, Βορρά – Νότο. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες, πρώτη και δεύτερη. Ακόμα και στο κομμάτι των διαιτητών πρέπει να υπάρχει σωστή διαχείριση».