Να μην συνεχιστεί εντός αγωνιστικών χώρων η φετινή σεζόν και οι τίτλοι να δοθούν στις ομάδες που προπορεύονταν στη Handball Premier αποφάσισε το ΔΣ της ΟΧΕ, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την εν λόγω εξέλιξη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το ΔΣ της ΟΧΕ αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ, όπου αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί εντός αγωνιστικών χώρων η φετινή σεζόν και οι τίτλοι να δοθούν στις ομάδες που προπορεύονταν στη Handball Premier των ανδρών και στην Α1 χάντμπολ των γυναικών.

Συγκεκριμένα, με ψήφους 14-1, τα μέλη της ΟΧΕ αποφάσισαν την οριστική διακοπή της σεζόν με ανάδειξη πρωταθλητών στη Handball Premier και την Α1 γυναικών, ενώ ο μοναδικός μειοψηφούντας ήταν ο σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Στο πλαίσιο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για όλα όσα έγιναν στο σημερινό ΔΣ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Στον ΠΑΟΚ κρατούν ως τίτλο τιμής το “1” της μειοψηφίας στην τελική ψηφοφορία».

Όπως αναφέρουν κύκλοι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: «Όλο αυτό το διάστημα, από 10/4 που εστάλη η επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, κο Κυριάκο Μητσοτάκη, έως και σήμερα, διατηρήθηκε σταθερή η άποψη της διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας αυτά μη γενόμενα. Στον ΠΑΟΚ κρατούν ως τίτλο τιμής το “1” της μειοψηφίας στην τελική ψηφοφορία».