Οι μπελάδες για τον παίκτη των Καβαλίερς Τρίσταν Τόμπσον συνεχίζονται, με τον ίδιο να επιλέγει τη νομική οδό για να ξεμπλέξει από αυτούς.

Η Κίμπερλι Αλεξάντερ κατηγορεί τον Τρίσταν Τόμπσον ότι είναι ο πατέρας του 5χρονου γιου της και δεν δίστασε να του επιτεθεί και μέσω των social media της.

Ο 29χρονος παίκτης έκανε τεστ πατρότητας τον προηγούμενο Ιανουάριο, όπως τού ζητήθηκε, και το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό. Η ίδια, όμως, ισχυρίζεται ότι το δείγμα «πειράχτηκε» και επιμένει πως ο γιος της έχει πατέρα τον Τόμπσον, αφού εκείνο το διάστημα ήταν μόνο μαζί του, όπως ισχυρίζεται.

Η Αλεξάντερ έβαλε στα stories στο instagram τα αποτελέσματα του DNA τεστ – ενώ υποτίθεται ότι είναι εμπιστευτικά – και έγραφε διάφορα σχόλια τόσο για τον φόργουορντ των Καβαλίερς, όσο και για τις Καρντάσιαν κι ότι τον καλύπτουν.

Ο Τόμπσον, τώρα, πέρασε στην αντεπίθεση, αφού της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αναφέρει το «ΤΜΖ». Η μεριά του παίκτη ισχυρίζεται πως η Αλεξάντερ είπε δημοσίως ψέμματα, όσον αφορά το «πειραγμένο» τεστ, ενώ ο παίκτης είχε δεχθεί να κάνει και δεύτερο.