H Euroleague έκανε focus στον Δημήτρη Ιτούδη, που μίλησε για την περσινή επιτυχία, το μέλλον και τους στόχους του.

H ΤΣΣΚΑ κατέκτησε την περσινή κούπα της Euroleague και τα συναισθήματα του Δημήτρη Ιτούδη τοποθετήθηκαν στο κεντρικό πλάνο του βίντεο που ετοιμάσε η διοργάνωση για τον Έλληνα τεχνικό.

«Ήταν ενθουσιασμός. Ένιωθα πως ήμουν πολύ περήφανος για τους παίκτες, την διοίκηση, τον σύλλογο, την οικογένειά μου, τους φιλάθλους και για όσους πίστεψαν σε εμάς. Βελτιώσαμε τους εαυτούς μας και διορθώσαμε το πρόβλημα που είχαμε νωρίτερα στη σεζόν», ανέφερε ο τεχνικός ΤΣΣΚΑ αναφορικά με την περσινή επιτυχία, προτού προσθέσει για τους επόμενους στόχους του:

«Ψάχνω την επόμενη προπόνηση, την επόμενη κίνηση, τι πρέπει να κάνω για να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου, ώστε να βγουν από την άνεσή τους. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, γεμάτη με παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορετικές δουλειές. Θέλουμε να δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ».

Από την πλευρά του, ο Νταρούν Χίλιαρντ τόνισε: «Είναι ένας κόουτς – θρύλος. Ξέρει πως να δίνει κίνητρο στους παίκτες του, ξέρει πως να τους σπρώχνει στα όριά τους. Ξέρει να κερδίζει, είναι έξυπνος».

Τέλος, κολακευτικά ήταν και τα σχόλια του Κάιλ Χάινς: «Έκανε καταπληκτική δουλειά κάθε φορά που είχαμε τραυματισμούς ή νέους παίκτες. Μας διδάσκει σαν ένας καθηγητής σχετικά με το σύστημα».