Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μιλάει για την αποχώρησή του από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ωστόσο δηλώνει σίγουρος πως κάποια μέρα θα επιστρέψει.

Ο Σέρβος τεχνικός αποχωρεί από τον “ερυθρόλευκο” πάγκο μετά από μία τριετία, ελέω περικοπών και μείωσης του προϋπολογισμού όπως τονίζει το “Φως των σπορ”, όπου ο Κοβάτσεβιτς κάνει τον… απολογισμό του στο τιμόνι του Ολυμπιακού, ενώ μιλάει και για τις ομάδες στις οποίες δεν θα πήγαινε ποτέ.

«Δεν θα ξεχάσω τον Ολυμπιακό, θα γυρίσω κάποια μέρα. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια, που θα μου μείνουν αξέχαστα. έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό, είχα θαυμάσιες εμπειρίες και δούλεψα σε έναν οργανωμένο σύλλογο. Δεν έχω δυσάρεστες στιγμές, παρά μόνο τους δύο τελευταίους μήνες που δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το νταμπλ μέσα στο γήπεδο και ήμουν σε καραντίνα. Μόνο αυτό ήταν το δυσάρεστο», αναφέρει αρχικά.

Ο Σέρβος είναι γέννημα-θρέμμα του Ερυθρού Αστέρα και είναι κατηγορηματικός πως:

«Είμαι παιδί του Ερυθρού Αστέρα και δεν θα δούλευα ποτέ στην Παρτιζάν, τον ΠΑΟΚ και την Μπεσίκτας».

«Ήταν σωστή η επιλογή του Σπύρου Σαραντίτη, θα συνεχίσει να δουλεύει την ομάδα στα ίδια πρότυπα. Είναι καλός προπονητής και θα το δείτε στην πράξη. Αν ο Ολυμπιακός κρατήσει τις Κονόμι, Χριστοδούλου, Γιώτα, Χίπε δεν θα έχει πρόβλημα».