Σε αδιέξοδο βρίσκονται στην ΕΣΑΠ όσον αφορά τις ψηφοφορίες για ανάδειξη πρωταθλητή ή συνέχισης πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει υπάρξει το περιβόητο 8/10 για να παρθεί κάποια απόφαση.

Από ψηφοφορία σε ψηφοφορία πηγαίνει το κρίσιμο ΔΣ της ΕΣΑΠ, καθώς ακόμα δεν έχει βγει μια άκρη σχετικά με την συνέχιση της Volley League Ανδρών ή την ανάδειξη πρωταθλητή. Οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν την στάση του να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην πάει κάπου ο τίτλος, ενώ για την ανάδειξη πρωταθλητή το αποτέλεσμα ήταν 7-2 με την Ελπίδα να ψηφίζει λευκό και τους «ασπρόμαυρους» και «πράσινους» κατά.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται προκειμένου να βρεθεί άκρη και είτε να συνεχιστεί κάτι που δείχνει να είναι από δύσκολο έως απίθανο, είτε να αναδειχθεί πρωταθλητής. Θυμίζουμε πως για να βγει μια απόφαση χρειάζεται τα 8/10 των ψήφων. Πριν η Ελπίδα ψηφίσει λευκό είπε πως θα δεχθεί να υπάρξει πρωταθλητής μόνο αν παίξει Champions League, με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να λένε πως είναι έτοιμοι να παίξουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.