Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε κόντρα στην Άιντραχτ και με 27 γκολ ισοφάρισε τον Τσίρο Ιμόμπιλε στην κορυφή της λίστας για το «Χρυσό Παπούτσι», αν φυσικά υπάρξει απονομή φέτος.

Το ταχύτερο restart της Bundesliga συγκριτικά με τα εναπομείναντα Top-4 πρωταθλήματα δίνει πλεονέκτημα στους παίκτες της για τα ατομικά βραβεία της σεζόν, με την προϋπόθεση ότι δεν τα ματαιώσει η αποχή λόγω πανδημίας.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συγκεκριμένα, όντας δεύτερος στη σχετική λίστα πριν τη διακοπή, κατάφερε μέσα στις πρώτες δύο αγωνιστικές της επανέναρξης να πατήσει κορυφή, σκοράροντας από μία φορά κόντρα σε Ουνιόν και Άιντραχτ. Εκεί συγκατοικεί πλέον με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος μέχρι την αναστολή της δράσης στην Ιταλία είχε σημειώσει 27 τέρματα και με τη σταθερή φόρμα που διατηρεί ο Πολωνός, σε συνδυασμό με την καθυστέρηση της Serie A να επιστρέψει στη δράση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Λέβα θα προσπεράσει οσονούπω τον στράικερ των Λατσιάλι.

Βέβαια, εχθρός και των δύο «killer» είναι η κατάσταση που προκάλεσε η πανδημία στην ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς ήδη ακυρώθηκαν τα βραβεία «The Best» της UEFA και αμφίβολες παραμένουν επίσης οι απονομές για «Χρυσό Παπούτσι» και «Χρυσή Μπάλα».

Δείτε πώς διαμορφώνεται η πρώτη δεκάδα για παν ενδεχόμενο: