Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Χοσέ Μανουέλ Ρέινα, τα… άκουσε διαδικτυακά για την δημόσια στήριξη του σε διαδήλωση του ακροδεξιού κόμματος Vox.

Το ακροδεξιό κόμμα Vox διοργάνωσε το Σάββατο (23/5) διαδήλωση διαμαρτυρίας στους δρόμους των κυριότερων ισπανικών πόλεων, κατά των χειρισμών της κυβέρνησης τόσο με την υγειονομική κρίση, όσο και με την (πολύ αυστηρή και μακρά σε διάρκεια) καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην Μαδρίτη, χιλιάδες αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες παρέλασαν και προκάλεσαν εκκωφαντικό θόρυβο με τα κλάξον και τις κόρνες, ζητώντας την παραίτηση του Πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Χοσέ Μανουέλ Ρέινα, να εκθειάζει αυτή την διαδήλωση με ένα «τιτίβισμα» του.

«Α, φαίνεται πως βγήκε κοσμάκης στον δρόμο, ε;» έγραψε (προφανώς με ειρωνική διάθεση προς την κυβέρνηση) ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Φούριας Ρόχας το 2010, με θητεία σε Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Νάπολι και Μίλαν, μεταξύ άλλων, ο οποίος δέχθηκε σκληρή κριτική με διάφορα σχόλια.

Ένα από αυτά, μάλιστα, το ανέβασε ο ίδιος με την απάντησή του. «Κοίτα που είσαι μαλ@@@@, φαινόταν όταν ήσουν στην εθνική ομάδα: Ήσουν ο χαζός του «γκαρσόν» (σ.σ. ένα μικρό σόου που είχε στήσει ο Ρέινα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Μουντιάλ) που νόμιζε ότι είναι σούπερ αστείος και απλώς προκαλούσε ντροπή. Και οποία έκπληξη, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι είσαι μαλ@@@@. Ο πιο μαλ@@@@».

Η απάντηση του Ρέινα; «Μεγάλε, λιγότερα μαθήματα αξιοπρέπειας»