Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών μετά από απόφαση της ΕΟΠΕ λόγω της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Η διαγώνιος των «ερυθρολεύκων», Σάσκια Χίπε η οποία βρίσκεται στους Πειραιώτες από το 2016, πανηγύρισε τον τέταρτο της τίτλος με τον σύλλογο, ωστόσο όπως δήλωσε και η ίδια ήθελε να το πανηγυρίσει με τον κόσμο.

«Φυσικά η υγεία όλων έρχεται πρώτη, αλλά είναι ακόμα μια πικρή και παράλληλα είδηση. Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια. Σίγουρα θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο. Είτε το εγκρίνετε είτε όχι, η Bundesliga στη Γερμανία, δείχνει ότι μπορεί και συνεχίζεται. Γι’ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα στη Bild.

Η Χίπε βρίσκεται σε διακοπές στην Πάρο και ελπίζει να επισκεφθεί ξανά την οικογένεια της στο Βερολίνο τον Ιούνιο. Ωστόσο, μέχρι τότε ελπίζει να μπορεί να πανηγυρίσει με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της τον τίτλο. «Ισως τότε να μπορούμε τουλάχιστον να σηκώσουμε τον τίτλο».