Σε μια τρομερή παραδοχή προχώρησε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, αποκαλύπτοντας πως σε ένα παιχνίδι των Φιλαδέλφεια 76ερς έπαιξε μεθυσμένος, καθώς θεωρούσε πως θα κατέληγε στους Λος Άντζελες Λέικερς, μέσω ανταλλαγής!

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που «σημάδεψαν» το ΝΒΑ την δεκαετία του ’90. Ο «Σερ Τσαρλς» ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς φόργουορντ της γενιάς του, έχοντας δεκάδες σπουδαίες στιγμές.

Μάλιστα, το 1992 έφτασε μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι αναζητούσαν έναν σταρ για την μετά-Μάτζικ Τζόνσον εποχή.

Το trade ανάμεσα σε Σίξερς και Λέικερς είχε φτάσει μια… ανάσα από την ολοκλήρωσή του, με τον Μπάρκλεϊ να προχωράει σε μια τρομερή αποκάλυψη, για το πώς βίωσε εκείνες τις στιγμές.

«Ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα γινόμουν ανταλλαγή στους Λέικερς την ίδια μέρα. Ήταν αργά το βράδυ και ήμουν με φίλους, έτσι βγήκαμε έξω να πιούμε, να το γιορτάσουμε. Στην πραγματικότητα, ο ατζέντης μου με κάλεσε πίσω και μου είπε ότι το deal είχε σχεδόν ολοκληρωθεί.

Μετά τα μεσάνυχτα, γύρω στις 3.30 το πρωί ο ατζέντης μου με κάλεσε πάλι και μου είπε ότι οι Σίξερς έκαναν πίσω. Ήμουν εντελώς χάλια από το μεθύσι είχαμε παιχνίδι εκείνη τη μέρα. “Οι Σίξερς φοβήθηκαν να πατήσουν τη σκανδάλη” μου είπε. “Θα αστειεύεσαι, έχουμε παιχνίδι απόψε και εγώ είμαι τύφλα στο μεθύσι” του απάντησα. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι πως δεν θυμάμαι πώς έπαιξα σε εκείνο το παιχνίδι», εξομολογήθηκε ο Μπάρκλεϊ για μια από τις πιο… τρελές στιγμές της καριέρας του.