Ο Άντρος Τάουνσεντ μίλησε για την επανέναρξη στην Αγγλία, εκφράζοντας τις ανησυχίες του σχετικά με το πως θα διεξαχθεί ξανά ποδόσφαιρο με τις νέες συνθήκες.

Ο πολύπειρος μέσος της Κρίσταλ Πάλας, αναφέρθηκε σε αυτούς που αρνούνται να τηρήσουν τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί, προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς, εξαιτίας της πανδημίας.

«Η πρώτη φάση αφορούσε τους συλλόγους που μας απέδειξαν ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν έναν ασφαλή χώρο εργασίας και ότι έχουν κάνει κάτι περισσότερο από αυτό ώστε να ξαναρχίσουμε το ποδόσφαιρο.

Στη δεύτερη φάση, πρέπει να αρχίσουμε να προσέχουμε τους συμπαίκτες μας, γιατί εάν κάποιος παρουσιάσει κρούσμα είναι πιθανώς γιατί δεν τήρησε τις οδηγίες που του δόθηκαν.

Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ διοικήσεων και ποδοσφαιριστών που θα πρέπει να εξηγήσουν τις οδηγίες και να βεβαιωθούν ότι όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να τηρηθούν τα μέτρα. Έχω μιλήσει με μερικούς παίκτες από άλλες ομάδες για την πιθανή επανέναρξη. Ας ελπίσουμε ότι, με τον τελευταίο γύρο των δοκιμών, μερικοί από αυτούς τους παίκτες που δεν ήταν αρκετά σίγουροι για να επιστρέψουν στην προπόνηση και που ανησυχούν για τον εαυτό τους και τα μέλη της οικογένειάς τους, μπορούν να επιστρέψουν στην προπόνηση.

Ας ελπίσουμε ότι οι ομάδες μπορούν να έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές κατά την επανεκκίνηση των αγώνων. Παρόλο που υπάρχουν ακόμη μερικά εμπόδια είμαι βέβαιος ότι θα δούμε πού βρισκόμαστε όσον αφορά την επανεκκίνηση στα μέσα έως τα τέλη Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο SkySports.