Ο έμπειρος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αισθάνθηκε αρχικά ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν εξετάζει το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να έχει κάποια ρήξη στον αχίλλειο τένοντα.

Ωστόσο, ο γνωστός χειρούργος Πιερ Πάολο Μαριάνι, ο οποίος έχει μεγάλη πείρα από τέτοιες καταστάσεις, μίλησε για τον τραυματισμό του Ζλάταν, τονίζοντας πως μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για πράγματα που δεν ξέρω», ανέφερε αρχικά στο Il Corriere dello Sport. «Θα πω απλώς ότι ένας πρωταθλητής όπως ο Ιμπραϊμοβιτς μπορεί σίγουρα να αρχίσει να επιστρέψει στο επίπεδο όπου ήταν. Δεν ξέρω το χρονοδιάγραμμα γιατί δεν ξέρω την έκταση του τραυματισμού, οπότε δεν μπορώ να αξιολογήσω πόσο θα του κόστιζε αυτός ο τραυματισμός.

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σίγουρα, σε ηλικία 38 ή 39 ετών, μπορεί να εξαρτάται από τους ψυχολογικούς παράγοντες του αθλητή. Εάν έχει κίνητρο, αν έχει τη θέληση να ανακάμψει μετά από μια μακρά περίοδο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει να επιστρέψει στο κανονικό του επίπεδο».