Ο Ισπανός εξτρέμ, Αϊτόρ, που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό περιμένει σημαντικές εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει δύο εξτρέμ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και μία από τις περιπτώσεις που «παλεύει» ο Τσάβι Ρόκα, είναι ο Αϊτόρ! O Iσπανός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από την Τβέντε, στην οποία ήταν εξαιρετικός την τελευταία διετία και το βράδυ της Δευτέρας άναψε… φωτιές με ένα ποστ στο instagram!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα του Παναθηναϊκού και παρά τα όσα έχουν γραφτεί, ούτε αρνητικός είναι για το «τριφύλλι», ούτε το κασέ του βρίσκεται τόσο ψηλά!

Το συζητά, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και διαπραγμάτευση και μάλιστα όπως έλεγε ο Αϊτόρ στο περιβάλλον του, το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να είναι κρίσιμο για την συνέχεια της καριέρας του. Η αγορά του ποδοσφαίρου μπορεί να ήταν «παγωμένη» το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο, σιγά-σιγά υπάρχει κινητικότητα και ο Ρόκα έχει πάρει το «οκ» από την διοίκηση του συλλόγου, να προχωρήσει μία-δύο περιπτώσεις άμεσα, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο και αν πρόκειται για περιπτώσεις που δεν πρέπει να χαθούν.