Η απόφαση για διακοπή της σεζόν επηρέασε την Βίρτους Μπολόνια, που δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην Ευρωλίγκα, όμως ο Λούκα Μπαράλντι τόνισε ότι είναι διαθέσιμοι να καλύψουν οποιοδήποτε κενό.

Οι Ιταλοί βρίσκονται σε συζητήσεις με την διοργανώτρια αρχή και αναμένουν τις εξελίξεις μετά την “βόμβα” ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα δώσει το παρών στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, οι ίδιοι παραμένουν σε εγρήγορση σε ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε πως η Ευρωλίγκα θα διατηρήσει τις ίδιες 18 ομάδες, αλλά τώρα μένει να δούμε αν όλες τους θα θέλουν να συμμετέχουν. Έχει γραφτεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει αμφιβολίες. Έχουμε ήδη ζητήσει αν προκύψει κάποιο κενό να πάρουμε τη θέση αυτή.

«Δεν με εξέπληξε η απόφαση της Ευρωλίγκας να λήξει τη σεζόν. Ήταν η σωστή απόφαση. Αντίθετα πιστεύω πως θα μπορούσε να συνεχιστεί η σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Θα θυμόμαστε αυτή την χρονιά σαν καταραμένη».

Για το μπάτζετ: «Εμείς κάναμε σχέδια και προϋπολογισμό για την Ευρωλίγκα, αλλά σταματάμε εδώ. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε λιγότερα έσοδα, άρα και μικρότερο μπάτζετ».