Η εταιρεία που παραχωρεί τον χώρο στέγασης του NBA Store, προχώρησε σε αγωγή, καθώς το κατάστημα φαίνεται πως δεν πλήρωσε την δόση του ενοικίου για τους μήνες Απριλίου και Μαϊού!

Στη Fifth Avenue, μια από τις πιο εμπορικές λεωφόρους της Νέας Υόρκης, βρίσκεται μεταξύ άλλων και το NBA Store, το μεγαλύτερο κατάστημα της Λίγκας στον κόσμο.

Διώροφο, με εκατοντάδες προϊόντα, θεωρείται δικαίως ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφθεί ένας φίλος του μπάσκετ που βρίσκεται στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ. Μόνο που φαίνεται ότι η πανδημία το επηρέασε, καθώς η εταιρεία που ενοικιάζει το κτίριο στην NBA Media Ventures LLC προχώρησε σε αγωγή καθώς δεν καταβλήθηκαν τα συμφωνημένα ποσά για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Αν αναρωτιέστε πόσο βαθιά πρέπει να βάλει κάποιος το χέρι στην τσέπη για να νοικιάσει έναν τέτοιο χώρο, θα σας πούμε ότι το ετήσιο ποσό που πληρώνει το ΝΒΑ για τον συγκεκριμένο χώρο φτάνει τα 7.5 εκατομμύρια δολάρια! Δεν πληρώθηκαν η δόση του Απριλίου (625.000 δολάρια) και του Μαΐου (625.000 δολάρια), με αποτέλεσμα η εταιρεία που παραχωρεί τον χώρο να προχωρά σε αγωγή για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα και ακόμη 20.000 δολάρια για τα έξοδα της δίκης. Δύσκολοι καιροί για τον παγκόσμιο αθλητισμό, ακόμη και για τη μεγαλύτερη Λίγκα του κόσμου.