Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στο skysports πως δεν σκοπεύει να ξοδέψει πολλά εκατομμύρια για την ενίσχυση της Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι αυτή την στιγμή δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για μεταγραφές και για χρήματα τα οποία θα μπορούν να δοθούν από τις ομάδες καθώς τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει μετά την πανδημία.

«Για να είμαι ειλικρινής οι μεταγραφές είναι το τελευταίο πράγμα το οποίο σκέφτομαι αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συνομιλία για το θέμα αυτό», ανέφερε και συνέχισε:

«Αυτή την στιγμή το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η ασφάλεια ακολουθώντας όλα τα μέτρα τα οποία προτείνουν οι αρμόδιες επιτροπές. Προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα σωστοί και δεν μας απασχολεί κάτι άλλο. Με ρωτάτε όμως τώρα για τις μεταγραφές και δε θα το αποφύγω να σας απαντήσω. Είναι λογικό ότι θα έχουμε άλλα δεδομένα και δεν βλέπω να υπάρχει και η διάθεση να γίνουν τρελές επαφές και να πέσουν τρελά λεφτά. Εμείς πρόκειται να είμαστε απόλυτα συγκρατημένοι. Δεν πρόκειται να ξοδέψουμε ποτάμια χρημάτων και πρόκειται να σεβαστούμε απόλυτα την κατάσταση», κατέληξε.