Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Καρλίτος, έχει αναλάβει το ψήσιμο του συμπατριώτη του εξτρέμ με τον οποίο συνυπήρχαν στη Βιγιαρεάλ, Αϊτόρ, προκειμένου να φορέσει τα πράσινα, ενώ το τριφύλλι πραγματοποιεί οικονομική υπέρβαση!

Αποφασισμένος να υπερκεράσει τα αντικειμενικά εμπόδια που υπάρχουν εξ αιτίας των ουκ ολίγων μνηστήρων που ερίζουν για την απόκτηση του 24χρονου Αϊτορ και να προχωρήσει στο τελικό στάδιο υλοποίησης της μεταγραφής του Ισπανού εξτρέμ κάνοντας οικονομική υπέρβαση, είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν… εξαίρεση στα σφιχτά οικονομικά δεδομένα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού την περίπτωση του Αϊτόρ, καλύπτοντας τα θέλω του ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα στο κόλπο για το ψήσιμο του Ισπανού μπήκε και ο Καρλίτος!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Αϊτόρ και του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια το σύλλογο και τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας έχοντας την άνεση να το πράξει από τη στιγμή που οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις από την εποχή που συνυπήρξαν στη Βιγιαρεάλ, την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι οριστικό, δείχνει ωστόσο ξεκάθαρα ότι το τριφύλλι είναι αποφασισμένο να τα παίξει όλα για όλα και να παραθέσει όλα του τα όπλα για να ψήσει τον Αϊτόρ, ο οποίος έχει τουλάχιστον μισή ντουζίνα ομάδες να τον πολιορκούν, όντας ελεύθερος, προερχόμενος από δύο εξαιρετικές χρονιές στην Ολλανδία και βρισκόμενος σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία.