Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να «πουλάει» την θέση του στην Basket League και τόνισε ότι είναι πανέτοιμος ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΕΟΚ θα παραχωρήσει ένα ακόμη εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία και αυτό φαίνεται ότι θα καταλήξει στα χέρια Διαγόρα. Οι φήμες ήθελαν τους νησιώτες να μην αποδέχονται την πρόταση και να δίνουν την θέση τους αλλού, όμως σήμερα μέσω ανακοίνωσης έδειξαν την πραγματική τους διάθεση.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρός του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε «περίεργα» παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα απο το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά, θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς από την ΚΥΘΝΟ…».