Στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν είναι έτοιμη να λάβει μέρος η Φορτιτούντο Μπολόνια, όπως ανακοίνωσε επίσημα.

Ακόμα μία από τις μεγάλες ομάδες του παρελθόντος θα δώσει το παρών σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα στο BCL.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Κρίστιαν Παβάνι ανέφερε: “Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο σύλλογος μας, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία φορά, θα επιστρέψει για να αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Ένα επίτευγμα που ήταν στους στόχους μας αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε ήδη μετά την πρώτη σεζόν. Πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι αισθάνομαι ένα συγκεκριμένο συναίσθημα. Το μονοπάτι μας (ξεκίνησε ανάμεσα σε χίλιες αβεβαιότητες πριν από επτά χρόνια) νομίζω ότι έχει πετύχει και έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα, εκ των οποίων πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα σε όλους εκείνους που (στο γήπεδο και στις κερκίδες) δεν έχουν σταματήσει ποτέ λόγω της αιτίας της Effe και είναι ακόμα έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι ακόμη και αυτή η αναγνωρισμένη επιστροφή στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως το σημείο άφιξης. Θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουμε να κάνουμε ωραία πράγματα μαζί”.