Η Σανγκάη Σένχουα δείχνει ανοιχτή στην παράταση του δανεισμού του Όντιον Ιγκάλο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως τον Ιανουάριο του 2021, χωρίς μάλιστα να υπάρχει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς.

Θεωρητικά (και πρακτικά, βάσει συμβολαίου), σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Όντιον Ιγκάλο από την Σανγκάη Σένχουα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελέω της διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως, οι Κόκκινοι Διάβολοι ελπίζουν ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία με την κινεζική ομάδα για παράταση του δανεισμού του Νιγηριανού επιθετικού.

Αρχικά, η Σανγκάη φέρονταν να είχε ζητήσει την επιστροφή του Ιγκάλο στην Κίνα ή, σε περίπτωση παράτασης του δανεισμού, να περιλάμβανε αυτή και οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του ποδοσφαιριστή από τον αγγλικό σύλλογο.

Επειδή, όμως, στην Κίνα υπάρχουν ακόμα περιορισμοί ως προς την είσοδο στην χώρα λόγω του ιού Covid-19, η Σανγκάη φέρεται να άλλαξε στάση και, πλέον, δέχεται την παράταση του δανεισμού του 30χρονου Ιγκάλο έως τον Ιανουάριο του 2021, χωρίς μάλιστα να μπει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς.

Μετά την οριστικοποίηση της επανέναρξης της Premier League στις 17 Ιουνίου, η Γιουνάιτεντ θέλει να κλείσει άμεσα αυτό το μέτωπο, για να ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Ιγκάλο.