Η… μισή Premier ενδιαφέρεται για τον Φιλίπε Κουτίνιο ενόψει του καλοκαιριού, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε συλλόγους από το κορυφαίο επίπεδο.

Μήλον της έριδος για τα βαριά ονόματα της Premier League αποτελεί ο Φιλίπε Κουτίνιο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος της Λίβερπουλ ψάχνει την πρόταση από το Νησί που θα του επιτρέψει να τελειώσει τη μαρτυρική θητεία του στην Μπαρτσελόνα και με δεδομένο πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στους Reds, τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πολιορκία πέντε ομάδων με στόχο την απόκτησή του:

Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λέστερ και Νιουκάστλ φέρονται οι έντονα ενδιαφερόμενοι για να υπογράψουν τον 28χρονο σταρ, οι οποίοι βέβαια θα κληθούν να σπάσουν τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Κουτίνιο κοστολογείται άνω των 100 εκατ. ευρώ, σε ένα ιδιαίτερο μεταγραφικό παζάρι που δύσκολα θα σπάσει το φράγμα των εννιαψήφιων τιμών για αγορές.