Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απέρριψαν την πρόταση μειώσεων που τους μετέφερε ο Τσάβι Ρόκα, μετά από συζήτηση που έγινε το Σάββατο στα αποδυτήρια στο Κορωπί. Ποια επιχειρήματα ακούστηκαν.

Σύσκεψη μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κορωπί στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος της προπόνησης.

Σε αυτήν αποφασίστηκε από το σύνολο των πράσινων να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση της διοίκησης που μετέφερε ο Τσάβι Ρόκα για μείωση 40% της δόσης του Μαΐου σε όσους έχουν συμβόλαιο άνω των 60 χιλ. Ευρώ.

Το βασικό επιχείρημα που ακούστηκε στα αποδυτήρια ήταν ότι είναι άδικο να γίνουν οριζόντιες μειώσεις στα συμβόλαια και για παράδειγμα να είναι ίδια η μείωση σε έναν παίκτη που παίρνει 80 χιλ. Ευρώ και σε έναν άλλον που παίρνει 300 χιλ. Ευρώ.

Υπήρξαν και ορισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές που τόνισαν ότι δεν θα δεχτούν καμία μείωση γενικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει αιτιολόγηση από τη στιγμή που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα κανονικά.

Η άρνηση των παικτών θεωρείται δεδομένο ότι θα μεταφερθεί άμεσα στον Τσάβι Ρόκα και το πιθανότερο είναι να υπάρξει εκ νέου συζήτηση για ενδεχόμενη νέα φόρμουλα.