Ο Μπράντλεϊ Μπιλ κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί ανταλλαγής στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ δήλωσε κολακευμένος για το γεγονός πως Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ, τον θέλουν στην ομάδα.

Ο σταρ των Ουίζαρντς εμπλέκεται σε σενάρια ανταλλαγής και… μετακόμισης στο Μπρούκλιν, γεγονός που δεν τον αφήνει αδιάφορο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Είναι κάτι ενδιαφέρον. Είναι σημάδι σεβασμού, παίζω καλά και οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν μαζί μου», ανέφερε στο ESPN ο Μπιλ, προτού προσθέσει:

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, είναι τρομερό να σε θέλουν παίκτες όπως ο Ίρβινγκ και ο Ντουράντ. Από την άλλη όμως, δεν ξέρεις τι μπορείς να κάνεις ή πώς έχει ακριβώς η κατάσταση. Έχω αφιερώσει την ζωή μου στην Ουάσινγκτον. Αγαπάω το μέρος και πιστεύω ότι θα ήταν ιδανικό να μπορέσω να κερδίσω εδώ και όχι σε άλλο μέρος».

Ο Μπιλ μίλησε και για τον Τζον Ουόλ, τονίζοντας: «Θέλω να παίξω ξανά με τον Τζον. Θέλω να τον δω να παίζει ξανά. Είμαι χαρούμενος που τον βλέπω να επιστρέφει. Χαίρομαι που είναι υγιής».