Μεγαλώνει η λίστα των «μνηστήρων» για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά στον Ολυμπιακό φροντίζουν να κόψουν την όρεξη σε όποιον ενδιαφέρεται.

Η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα είναι η Νις, η οποία έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς τα τελευταία χρόνια και μπαίνει δυνατά σε κάθε μεταγραφικό παζάρι.

Τα ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Νίκαιας προσφέρει περί τα 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα μπακ-χαφ του Ολυμπιακού.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», δεν ασχολούνται με τα συγκεκριμένα σενάρια και υπενθυμίζουν πως θα μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση αν η πρόταση ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, εκείνο που προκύπτει είναι πως οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να μιλήσουν με οποιαδήποτε ομάδα, αν πρώτα δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν για εκείνους.

Δηλαδή, οι όποιες συζητήσεις πηγαίνουν μετά τη ρεβάνς με τη Γουλβς στους «16» του Europa League, στα μέσα Αυγούστου κατά πάσα πιθανότητα.

Μέχρι εκείνο το ματς δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται στο εξωτερικό ακόμα και για συζητήσεις με ανθρώπους άλλων ομάδων.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό που θα άφηνε ο Τσιμίκας με πιθανή μεταγραφή του.