«Φρένο» στα όνειρα των οπαδών της Μπάγερν για τον Κάι Χάβερτς έβαλε ο Ούλι Χένες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ανέφικτη η απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι λόγω πανδημίας.

Την ώρα που ο Κάι Χάβερτς διαπρέπει με τη Λεβερκούζεν και σπάει ρεκόρ, τα σενάρια που τον θέλουν να μεταγράφεται στην Μπάγερν φουντώνουν, αλλά μια άποψη εκ των έσω της βαυαρικής ομάδας ήρθε να τα «σβήσει» αυτόματα.

Ο Ούλι Χένες, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανικό μέσο, εκδήλωσε τον θαυμασμό και την εκτίμησή του από ποδοσφαιρικής άποψης για τον 21χρονο σταρ των Ασπιρίνων, όμως, τόνισε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κινηθούν οι Βαυαροί για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι, εν μέσω της αβεβαιότητας που θα δημιουργήσει στο παζάρι η πανδημική κρίση.

«Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε τον Κάι Χάβερτς, αλλά αυτή τη στιγμή είναι έτσι η κατάσταση που κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου στο οικονομικό κομμάτι. Θα ήθελα να τον δω στο Μόναχο από αθλητική σκοπιά, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να τον φανταστώ στην Μπάγερν», ανέφερε χαρακτηριστικά.