Ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ Έκπε Ούντο παραδέχτηκε πως αισθάνεται ευγνώμων στον Ζοτς για τη βοήθεια που του πρόσφερε, ώστε να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ είπε πως θεωρούσε την προοπτική των Τζαζ ως μία καλή ευκαιρία για την καριέρα του και γι’ αυτό αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε, ύστερα από μία διετία.

«Τα δύο χρόνια που έπαιξα στην Τουρκία ήταν εξαιρετικά για μένα. Την πρώτη Ευρωλίγκα τη χάσαμε για ένα ριμπάουντ και στη δεύτερη κυριαρχήσαμε και το πήραμε. Στον πρώτο τελικό ο Μπόμπι Μπράουν πέτυχε μεγάλα καλάθια, αλλά εκείνο το ριμπάουντ… Αυτό που έγινε μετά το ριμπάουντ ήταν καταστροφικό για εμάς. Ήταν φρικτό. Φυσικά, την επόμενη σεζόν πήραμε το τρόπαιο και όλα ήταν καλά. Ήταν δύσκολα, αλλά διαφορετικά. Την προηγούμενη σεζόν είχαμε σχεδόν κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά την επόμενη παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς καταφέραμε να το σηκώσουμε
», δήλωσε αρχικά ο Έκπε Ούντο στο «Eurosport».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Στην αρχή περνούσα δύσκολα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα εκτός ΗΠΑ. Δεν ήθελα να κάνω λάθη και να μην βοηθήσω την ομάδα να στοχεύει στην κορυφή. Με το βοήθεια του Ομπράντοβιτς, τους φιλάθλους και τους οπαδούς, έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Με τον κόουτς μιλούσαμε για μπάσκετ. Με βοήθησε πολύ στο παρκέ, αλλά και να προσαρμοστώ. Είμαι ευγνώμων στον κόουτς».

Για την αποχώρησή του από τη Φενέρ: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν συναισθηματική η αποχώρησή μου. Προς το τέλος της σεζόν, δέχθηκα μία πρόταση από κάπου που πίστευα ότι θα ήταν μία καλή ευκαιρία για την καριέρα μου (σ.σ. Τζαζ). Μίλησα με την ομάδα και άλλους και τότε πήρα την τελική μου απόφαση και έφυγα».