Ο Ντάνι Λάρσον θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Άρη και παρότι έχει στα χέρια του προτάσεις από κυπριακές ομάδες, έχει δώσει προτεραιότητα στους «κίτρινους».

Ανεξαρτήτως των όσων γράφονται σε καθημερινή βάση στα κυπριακά ΜΜΕ περί «πακέτου Ντιγκινί-Λάρσον» στον Απόλλωνα Λεμεσού, τουλάχιστον στην παρούσα στιγμή, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Νικολάς Ντιγκινί έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λεμεσού και απομένει η επίσημη ανακοίνωση για την επικύρωση της συμφωνίας. Αντιθέτως, ο Ντάνιελ Λάρσον δεν συμφώνησε με κανέναν και δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσε ο Απόλλων Λεμεσού. Για την ακρίβεια, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στον Άρη και αυτή η επιθυμία του ενισχύθηκε μετά την παραμονή του Μίκαελ Ένινγκ στην τεχνική ηγεσία καθώς εκτιμά τον Γερμανό προπονητή, υπολογίζει επίσης ότι του βρήκε αγωνιστικό ρόλο ο οποίος τον βοήθησε στη βελτίωση και της ατομικής εικόνας του.

Μέχρι στιγμής, Άρης και Λάρσον δεν έχουν καθίσει στο τραπέζι για να εξετάσουν την προοπτική υπογραφής νέου συμβολαίου καθώς κάποιες συζητήσεις που έκανε με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελο Χαριστέα, δεν είχαν επίσημο χαρακτήρα. Στη διάρκεια αυτών, ο Σουηδός εξέφρασε την επιθυμία παραμονής στην ομάδα, τούτο όμως θα εξαρτηθεί από τον οικονομικό παράγοντα. Είναι δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα υποχρεωθούν να αναπροσαρμόσουν το πλάνο τους, να υπολογίζουν επίσης το επίπεδο ζημίας από την πανδημία και η ουσιαστικά συζήτηση με τον Λάρσον θα γίνει αφού «τελειώσουν» τα θέματα με τους Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα.