Οι Γενοβέζοι φαίνεται πως επιθυμεί την ανανέωση του δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο, χωρίς ωστόσο να πληρώσει “ενοίκιο”. Αρνητικοί οι ερυθρόλευκοι…

Να διατηρήσει τον Φράνκο Σολδάνο στο ρόστερ της για έναν ακόμη χρόνο θέλει η Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με το «tntsports» και όσα μεταφέρει, οι πρωταθλητές Αργεντινής είχαν επαφή με τον Ολυμπιακό για την επέκταση τού δανεισμού του 26χρονου φορ είτε για έναν χρόνο είτε για έξι μήνες. Ωστόσο, θέλουν να διατηρήσουν ως δανεικόι τον Σολδάνο χωρίς να πληρώσουν «ενοίκιο», κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος, μάλιστα, αναφέρεται πως η Μπόκα έχει ανοίξει μετά από αυτή την πρόταση διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και υποστηρίζει πως υπάρχουν δύο προοπτικές στο όλο θέμα.

Η μία αναφέρει πως θα υπάρξει δανεισμός για 1,5 χρόνο, με το πρώτο εξάμηνο να μην υπάρχει ενοίκιο αλλά να πληρώνει χρήματα στους «ερυθρόλευκους» για τον υπόλοιπο χρόνο.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να δοθεί δανεικός για έναν ακόμη χρόνο στην Μπόκα ο Σολδάνο και να πληρώσει κανονικά ένα ποσό στον Ολυμπιακό, το οποίο θα συμφωνηθεί στις συζητήσεις των δύο πλευρών.