Μία μικρή καθυστέρηση φαίνεται ότι θα έχει τελικά η μετακίνηση του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα, καθώς η Ίντερ αν δεν βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη δεν πουλάει τον ποδοσφαιριστή.

Ιταλοί και Καταλανοί συνεχίζουν τις επαφές τους για την μετακίνηση του νεαρού επιθετικού, όμως τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις έχουν παγώσει και δεν προχωράει η υπόθεση της μεταγραφής. Αυτό συνέβη καθώς οι “νερατζούρι” δείχνουν να έχουν αλλάξει απόφαση και να ζητάνε 111 εκ. ευρώ, που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του και χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα.

Από την άλλη οι “μπλαουγκράνα” δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα τόσο μεγάλο ποσό και να το δώσουν στην Ίντερ και αυτή είναι η αιτία που προσέφεραν δικούς τους παίκτες.

Τέλος η Ίντερ έχει ανοιχτά τα ραντάρ της ώστε να βρει την κατάλληλη περίπτωση επιθετικού, που θα καλύψει το κενό του Λαουτάρο εφόσον αποχωρήσει. Τα δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα και έχουν ακουστεί αρκετά δεν είναι άλλα από τους Βέρνερ και Καβάνι, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι προχωρημένο.