Τις επαφές με τους παίκτες του Άρη ξεκίνησαν τα στελέχη των «κιτρινόμαυρων», αναφορικά με το… ψαλίδι στα συμβόλαιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της οικονομικής ζημιάς που υπέστη και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στην συνάντηση με τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», παρόντες ήταν ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, αλλά και ο Άγγελος Χαριστέας, που εξήγησαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι λόγω της πανδημίας, αλλά και της οικονομικής ζημιάς που υπέστησαν και οι «κιτρινόμαυροι», θα πρέπει να γίνει… ψαλίδι στα συμβόλαιο, όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες ΠΑΕ.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, θα έχει εκ νέου κατ’ιδίαν επαφές με τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», δεδομένου ότι η κάθε περίπτωση παρουσιάζει διαφορετικά δεδομένα.

Η πρώτη συνάντηση των παικτών του Άρη, με τα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ όπως τόνισαν οι ιθύνοντες του Άρη δεν θα γίνει καμία μείωση σε συμβόλαιο κάτω των 70 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματα της μείωσης, αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της, σε πρωτάθλημα και κυρίως στο Κύπελλο.