Ο πρώην παίκτης της «Βασίλισσας του Βορρά» Πάμπλο Βίτι αναφέρθηκε σε συνέντευξη του για την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, απόφαση την οποία και χρέωσε στην Βέροια.

Συνέντευξη σε μέσο της Αργεντινής έδωσε ο άλλοτε παίκτης της Βέροιας Πάμπλο Βίτι.

Σε αυτή ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία μόλις 31 ετών απόφαση την οποία ο ίδιος χρέωσε στην «Βασίλισσα του Βορρά» στην οποία και αγωνίστηκε την σεζόν 2016-17 μέχρι τον Δεκέμβριο όπου έφυγε και δεν ξαναγύρισε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σταμάτησα κυρίως για την κατάσταση που έζησα στη Βέροια, αλλά και γιατί ήθελα να κάνω μια ανταρσία. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου στοίχισε ακριβά.

Μία ημέρα μου τη… βίδωσε και δεν ήθελα να είμαι άλλο στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπόρεσα να διαπραγματευτώ για να γυρίσω στην Αργεντινή έκανα ανταρσία και σταμάτησα.

Είχα μιλήσει με την Τίγκρε και είχα συμφωνήσει μαζί της, έθεσα την κατάσταση ως έχει στην ελληνική ομάδα, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα.

Δεν θέλησαν να διαπραγματευτούν. Μου υποσχέθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα έκαναν. Εκ των υστέρων σκέφτηκα πόσο χαζός είμαι και το έκανα αυτό.

Θα μπορούσα να το προσπαθήσω λίγο παραπάνω στη Βέροια. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου κόστισε ακριβά».