Στο τουρνουά Ultimate Tennis Showdown που διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου θα πραγματοποιηθεί η ανεπίσημη επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά στην αγωνιστική δράση μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Την προετοιμασία του για την επίσημη επιστροφή στην αγωνιστική δράση στις 31 Ιουλίου όταν και θα αρχίσει ξανά το tour της ATP, ξεκινά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η ανεπίσημη επιστροφή του Έλληνα πρωταθλητή, στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, θα γίνει στο τουρνουά Ultimate Tennis Showdown το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Πατρίκ Μουράτογλου, στη Νότια Γαλλία, όπως ανακοινώθηκε από αυτή το απόγευμα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουνίου, δέκα από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο, όλοι τους στο Top-100 της παγκόσμιας κατάταξης, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις και την ετοιμότητά τους στο ταμπλό του UTS που πέρα από τον Τσιτσιπά, ήδη περιλαμβάνει τους Γκοφάν, Αλιασίμ, Περ, Γκασκέ, Μπράουν, Πούιγ και Πόπιριν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας, οι εναπομείναντες δύο αθλητές του ταμπλό, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο top-10 της ATP!