Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε πρόταση στον Άγιαξ, ώστε να εντάξει στο δυναμικό της τον νεαρό μέσο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ και να τον «κλέψει» από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέβαλε πρόταση στον Άγιαξ να υπογράψει τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, που θα μπορούσε να περιπλέξει την ενδεχόμενη μετακίνηση του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».

Οι Μαδριλένοι και ο Ολλανδός νεαρός μέσος κατέληξαν ήδη σε συμφωνία την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με την εφημερίδα, αλλά η δεδομένη μεταγραφή του για περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μόνο όταν η LaLiga ξαναρχίσει και η Ρεάλ θα έχει πάλι έσοδα. Μιας και τώρα με τα νέα δεδομένα, το ταμείο των «μερένχες» δεν είναι αρκετά γεμάτο για να αποκτήσει κι επίσημα τον Φαν Ντε Μπεκ.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να αποσπάσει το «ναι» από τον Άγιαξ και να «κλέψει» από την Ρεάλ, τον νεαρό μέσο γι’ αυτό και κατέθεσε πρόταση στους Ολλανδούς για την απόκτηση του.