Ο 35χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, μετά από τόσα χρόνια στη Μονακό και 292 συμμετοχές, το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς, λίγα 24ωρα μετά την είδηση της αποχώρησης του, άφησε αιχμές προς τους διοικούντες του συλλόγου…

«Νομίζω ότι πλέον υπάρχει πρόβλημα. Κάθε έξι μήνες, τα πράγματα αλλάζουν στην ομάδα. Οι τεχνικοί διευθυντές, οι παίκτες. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φτάσει που δεν γνωρίζουν καν πόσο καιρό έχω φορέσει τη φανέλα της Μονακό. Έτσι ήταν τα πράγματα. Ήμασταν στην κορυφή και κάναμε τον σύλλογο να κερδίσει πολλά. Μερικοί άνθρωποι τείνουν να το ξεχνούν.

Πολύ κακό. Αλλά αυτό δεν αναιρεί με τίποτα την αγάπη που έχω για το σύλλογο. Το θεωρώ κρίμα που η διοίκηση άφησε παίκτες έτσι, χωρίς να υπολογίσουν τίποτα. Δεν ήθελα απαραίτητα να μιλήσω γι ‘αυτά, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι μερικές φορές πρέπει να ξέρετε πώς να ανταμείψετε έναν παίκτη που έχει κάνει πολλά για την ιστορία του συλλόγου», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος πορτιέρε σχετικά με τα όσα τον ενόχλησαν ιδιαίτερα στο διάστημα όπου αγωνιζόταν με την ομάδα του πριγκιπάτου.