Ο εξτρέμ της Μπόρνμουθ, Ράιαν Φρέιζερ, δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει το συμβόλαιό του, φοβούμενος μην χαλάσει την (πιθανή) μεταγραφή του στην Τότεναμ.

Ο Ράιαν Φρέιζερ αποτελεί μια από τις μεταγραφικές προτεραιότητες της Τότεναμ ενόψει της επόμενης σεζόν αφού, εκτός από καλός παίκτης, έχει και ένα ακόμα μεγάλο συν: Μένει ελεύθερος μέσα στο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 26χρονου εξτρέμ με την Μπόρνμουθ λήγει στις 30 Ιουνίου. Παρ’ ότι τότε το αγγλικό πρωτάθλημα μόλις που θα έχει (επαν)αρχίσει και η ομάδα του παλεύει για την παραμονή, ο Φρέιζερ δεν φέρεται διατεθειμένος να το επεκτείνει πέρα από την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το έντονο ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο να αποκτήσει τον Σκωτσέζο ενόψει της νέας περιόδου, με τον Φρέιζερ να μην θέλει να ρισκάρει τυχόν τραυματισμό που θα θέσει σε κίνδυνο την μεταγραφή του σε μεγαλύτερη ομάδα.

Αν ο Φρέιζερ πραγματοποιήσει την απειλή του, ο Έντι Χάου θα χάσει ένα πολύτιμο όπλο στην μάχη της παραμονής, αφού φέτος ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μετράει 28 συμμετοχές (ένα γκολ και τέσσερις ασίστ).