Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση στην ACB και τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του ανυπομονούν να πατήσουν πάλι παρκέ και να αγωνιστούν.

Αρχικά είπε: «Το μπάσκετ επέστρεψε. Το σλόγκαν που ακούγεται πιο συχνά αυτές τις μέρες. Μετά από μια κατάσταση στην οποία υποφέραμε, επιστρέφοντας στην κανονικότητα είναι κάτι που όλοι φιλοδοξούσαμε, να παίξουμε μπάσκετ. Όλοι ανυπομονούμε.

Έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό τουρνουά. Είναι η τελική φάση όπου ο πρωταθλητής θα βγει σε 14 μέρες, να φτάσει στο τέλος ζωντανός και να προσπαθήσει να μην έχει τραυματισμούς. Το πιο κοντινό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων. Στο επίπεδο της ομάδας είναι νέο και θα υπάρξουν πράγματα που θα επηρεάσουν όπως το πρόγραμμα, το επίπεδο φόρμας και οι τραυματισμοί. Υπάρχουν πολλές πτυχές που είναι σημαντικές σε μια τελική φάση σαν κι αυτή».

Παράλληλα, μιλώντας για την κατάσταση της ομάδας του σχολίασε: «Αρχικά, όλα είναι καλά. Τον τελευταίο μήνα είχαμε λίγο απ’ όλα. Είσοδοι, έξοδοι παικτών, ενοχλήσεις… Αρκετά φυσιολογικές καταστάσεις. Μόνο ο Σαλάχ Μεζρί είναι εκτός επειδή έχει κάποια θέματα και δεν μπορεί να προπονηθεί. Ενσωματώσαμε τον Χουάν Νούνιεζ, ένα παιδί που προπονήθηκε μαζί μας στην προετοιμασία και μπορεί να μας βοηθήσει. Είμαι πεπεισμένος ότι η η ομάδα θα απαντήσει, επειδή πάντα δείχνει ότι έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα».