O Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον Μίκαελ Ένινγκ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τα ονόματα των Ντάνιελ Σούντγκρεν και Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός χαφ εξέτισε την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και επιστρέφει στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ έκπληξη προκάλεσε και η παρουσία του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League.

Η αποστολή της ομάδας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Ιντέγε, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνεζ, Τόνσο, Ντουάρτε, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.