Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών… χάλασε. Με το Περιστέρι να έχει ψηλά στη λίστα του την περίπτωσή του.

Προμηθέας και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ενόψει της νέας σεζόν. Αρχικά οι δύο πλευρές όδευαν προς διαζύγιο, καθώς υπήρχε μεγάλη οικονομική απόκλιση. Τις τελευταίες μέρες όμως η απόκλιση αυτή μειώθηκε σημαντικά, αυξάνοντας τις πιθανότητες παραμονής του έμπειρου σέντερ. Κάτι που όμως δεν συνέβη.

Το deal των δύο πλευρών χάλασε οριστικά με τον Μαυροκεφαλίδη να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Πάτρα για να συνεχίσει σε άλλες πολιτείες. Αυτές δεν απειλείται να είναι στα δυτικά προάστια.

Το Περιστέρι παρακολουθεί την περίπτωσή του εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας το όνομα του ψηλά στη μεταγραφική λίστα του. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θέλουν έναν παίκτη με την εμπειρία και τις παραστάσεις του Μαυροκεφαλίδη και για το λόγο αυτό αναμένεται να πρεσαρουν αρκετά τον έμπειρο σέντερ για να τον κάνουν δικό τους.

Τις επόμενες μέρες οι Περιστεριώτες αναμένεται να προχωρήσουν την περίπτωση Μαυροκεφαλίδη με πιο επίσημο τρόπο (πρόταση συνεργασίας).