Η Βαλένθια του Χάουμε Πονσαρνάου προσπαθεί να φέρει στο σύλλογο μεγάλα ονόματα της Euroleague κι ένα από αυτά είναι ο Νάντο ντε Κολό.

Ο Γάλλος σούτινγκ γκαρντ είχε περάσει από τη συγκεκριμένη ομάδα την τριετία 2009-2012, πριν πάει δηλαδή στο ΝΒΑ και από τότε η Βαλένθια διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ισπανία. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει να κάνει το… κόλπο και να τον φέρει πίσω το καλοκαίρι του 2019, αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Η ιστοσελίδα «encestando», λοιπόν, υπογραμμίζει πως οι φήμες γύρω από πιθανή επανένωση του Ντε Κολό με τους Ισπανούς «φουντώνουν». Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε ενόψει της νέας σεζόν, όμως δεν είναι τόσο χαρούμενος στην Πόλη και ενδέχεται να αποχωρήσει, μετά και την μείωση του μπάτζετ που θα γίνει στους Τούρκους. Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται με… νόημα το γεγονός πως η γυναίκα του είναι από τη Βαλένθια.

«Ο Ντε Κολό αποτελεί μια επιλογή. Η Βαλένθια θα μπορούσε να τον καλωσορίσει με… ανοιχτές αγκάλες και να κάνει μία οικονομική προσπάθεια για τον υπογράψει», σχολιάζουν οι Ισπανοί ρεπόρτερ.