ΠέσιτςΜιλώντας για τη νίκη απέναντι στην Μπανταλόνα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Σβέτισλαβ Πέσιτς, περίμενε την κούραση των παικτών του: «Όλοι περίμεναν ότι το παιχνίδι θα είχε πολλά άγνωστα στοιχεία, αλλά ήξερα πού βρισκόμασταν. Για 25 λεπτά δείξαμε καλή εικόνα στην άμυνα, αλλά και μεγάλη ευθύνη, που σημαίνει ότι κερδίζαμε τις μονομαχίες στην άμυνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την έλλειψη φυσικής κατάστασης, είχαμε καλές στιγμές, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το πώς έχουμε παίξει σε άλλες φάσεις του αγώνα.

Δεχτήκαμε 35 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και αυτό μια ομάδα που θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα δεν μπορεί να το αντέξει. Πρέπει να βρεθούμε στην πρώτη θέση, στο αμυντικό κομμάτι και δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το επόμενο παιχνίδι, άρα η άμυνα πρέπει να αλλάξει».

Παράλληλα, μίλησε και για την απουσία κόσμου από τις εξέδρες, εξηγώντας ότι «οι παίκτες σίγουρα παρατηρούν την απουσία του κόσμου, αλλά προσαρμόζονται πολύ γρήγορα. Και έχουμε μερικούς παίκτες με πολλή εμπειρία, που έχουν παίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και σε τουρνουά τέτοιου τύπου».