Ένας Ιταλός δημοσιογράφος δημοσιοποίησε μέσω Twitter, πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κέντρικ Ρέι της ΑΕΚ, όμως οι ισχυρισμοί του βασίζονται σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στις πρώτες κινήσεις για την επόμενη σεζόν και οι τελευταίες ημέρες είχαν… κίνηση, αφού ανακοινώθηκε η προαγωγή του Γιώργου Βόβορα και έγινε γνωστή η απόκτηση του Μάρκους Φόστερ.

Στο πλαίσιο των μεταγραφικών φημών στο Twitter, ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλεσάντρο Μάγκι ανέφερε ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Κέντρικ Ρέι, που αγωνίστηκε φέτος στην ΑΕΚ, μετρώντας 9,5 πόντους ανά αγώνα στο Basketball Champions League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα και πως το «τριφύλλι» δεν έχει στοχεύσει στον Αμερικανό γκαρντ, που στο παρελθόν πέρασε από την Μακάμπι, μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Νίμπουρκ.

Έτσι, μία πιθανή συνεργασία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ρέι εντάσσεται στη σφαίρα του σεναρίου θερινής νυκτός και η ομάδα του Γιώργου Βόβορα προχωρά τον σχεδιασμό της εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις παικτών.

Εδώ το σχετικό ποστ που… πυροδότησε τις φήμες: