Η βαθμολογία της Super League 2 επικυρώθηκε και επίσημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίζει την απευθείας άνοδο ενώ ο Απόλλων Σμύρνης θα αγωνιστεί σε μπαράζ. Εκκρεμεί η υπόθεση της αναδιάρθρωσης.

Την επιστροφή του στη Super League πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής, που έγινε τη Δευτέρα 22/6, εκτός από τη διακοπή του πρωταθλήματος αποφασίστηκε και η επικύρωση της βαθμολογίας, όπως αυτή έχει δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Αυτό σημαίνει ότι πρωταθλητής ανακηρύσσεται ο ΠΑΣ Γιάννινα με 49 βαθμούς ενώ ο Απόλλων Σμύρνης που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 42 «πρέπει» να δώσει μπαράζ για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία με τον προτελευταίο της Super League.

Εκκρεμεί πάντως, η πρόταση για αναδιάρθρωση σύμφωνα με την οποία στη Super League του χρόνου θα παίζουν 18 ομάδες, στη Super League 2 16 και στη Football League 14. Αυτό σημαίνει ότι από τη μεγάλη κατηγορία δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα ενώ εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα προβιβαστούν ακόμη Χανιά και Λεβαδειακός που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς.

Στην ουρά δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, σύμφωνα με την πρόταση.