Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, και αυτή συνεχίστηκε σήμερα. Βιεϊρίνια και Πέλκας κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν.

Στους Βιεϊρίνια και Πέλκα έχει πέσει η προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και η παρουσία τους στην αποστολή θα κριθεί την Τρίτη (23/6).

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Το πρωτάθλημα και τα Play Offs της Super League κάνουν στην άκρη. Τώρα είναι η στιγμή που ο ΠΑΟΚ πρέπει να συγκεντρωθεί στο Κύπελλο. Στη διοργάνωση που του… ανήκει την τελευταία τριετία.

22.06.2020Ο Δικέφαλος απέχει ένα ματς μακριά από τη δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά την κατάκτηση του τροπαίου. Το 3-2 της Τούμπας αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο δίνει στον ΠΑΟΚ ένα προβάδισμα που πρέπει να εκμεταλλευτεί στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη.Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα (22.06) δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και στην κυκλοφορία της μπάλας. Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης.Την Τρίτη (23.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα μεταβεί στην Αθήνα.