Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε δις, η Σεβίλλη βρήκε τις απαντήσεις ισάριθμες φορές, με το τελικό 2-2 να αφήνει και τις δυο ομάδες με μια πικρή επίγευση.

Κι αυτό γιατί, το μεν «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε την ευκαιρία να ανέβει μόνο πέμπτο στη βαθμολογία και να πάει στο -2 από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δε Ανδαλουσιάνοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά απέχουν μόλις ένα πόντο από τους «ροχιμπλάνκος», που έχουν ματς λιγότερο…

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε δύο φορές, αρχικά με τον Πάκο Αλκάθερ να φτάνει τα τρία γκολ με τη φανέλα της από τον Φλεβάρη όταν κι αποκτήθηκε, πριν καλά καλά φτάσουμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Η Σεβίλλη βρήκε απάντηση με τον Εσκουδέρο να κάνει.. σεφτέ και παράλληλα να ισοφαρίζει με… γκολάρα, ωστόσο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου, οι γηπεδούχοι… ξαναχτύπησαν και επανέκτησαν το προβάδισμά τους, χάρη στο τέρμα του Πάου Τόρες!

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Μουνίρ Ελ Χαντάντι, ενώ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχαμε χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και το 2-2 να διατηρείται μέχρι τη λήξη.