Πίσω στο WNBA θα επιστρέψει η Τζάκι Γέμελος για λογαριασμό των Κονέκτικαν Σαν, μόλις ένα μήνα μετά από την αποδέσμευσή της από την ομάδα.

Λίγες εβδομάδες μετά από την αποδέσμευσή της Τζάκι Γεμελος, οι παράγοντες της Κονέκτικατ Σαν, ομάδας του WNBA, έδωσαν νέο συμβόλαιο στην πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα έχει άλλη μια ευκαιρία για να γυρίσει στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

“Πριν από την πανδημία, η Τζάκι έπαιξε ίσως το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας της. Είναι έμπειρο γκαρντ που προσθέτει ευελιξία και βάθος στην περιφερειακή μας γραμμή” ήταν το σχόλιο του προπονητή Κερτ Μίλερ, που εξήγησε ότι: “Σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν είναι σημαντικό να έχεις μια αθλήτρια που σκέφτεται θετικά και έχει δείξει ότι μπορεί να ενώσει το σύνολο. Πραγματικα εκτιμω΄την ιστορία της, το πόσο έχει παλέψει, είναι μια παίκτρια που θέλω μαζί μας στη Φλόριντα”.

Το φετινό πρωτάθλημα θα γίνει σε ένα μέρος με όλες τις ομάδες, με πρόγραμμα 22 αγώνων στην κανονική περίοδο και με καλύτερες αποδοχές για τις αθλήτριες. Θυμίζουμε, τέλος, πως η Τζάκι Γέμελος υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την τουρκική Κόνιασπορ για τη σεζόν 2020/21.