Ο Καρδιτσιώτης χαφ του Ολυμπιακού μίλησε για την επίμαχη φάση του 85ου λεπτού, όπου και έκλεψε την μπάλα για το δεύτερο «ερυθρόλευκο» γκολ.

Εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού ήταν απόψε ο Κώστας Φορτούνης, στη νίκη-πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ.

«Είχαμε απέναντι έναν πολύ καλό αντίπαλο που μας περίμενε στο μισό γήπεδο. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, αλλά μετά δείξαμε πως είμαστε καλύερη ομάδα και το αφεντικό στο γήπεδο. Προκριθήκαμε δίκαια. Είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και δεν μας έχει επηρεάσει κάτι. Η ομάδα παίζει πολύ καλά. Αυτά που κάνουμε στην προπόνηση το βγάζουμε και μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για τον ίδιο. «Σιγά, σιγά βρίσκω τα πατήματά μου. Πέρασα μία δύσκολη περίοδο και το μόνο που χρειάζομαι είναι παιχνίδια». Κλείνοντας αναφέρθηκε στη φάση του 85′ που ξεκίνησε το γκολ του Καμαρά και για την οποία διαμαρτύρονται οι Θεσσαλονικείς. «Την μπάλα την είχε το στόπερ του ΠΑΟΚ και μας λέει ο διαιτητής εμένα και του παίκτη του ΠΑΟΚ ‘μπείτε μέσα’. Μπήκα και την έκλεψα. Δεν υπήρχε κάτι το αντικανονικό».