Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και την Πέμπτη (25/6) οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας, η συμμετοχή των οποίων κρίνεται αμφίβολη για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Η σελίδα του κυπέλλου έκλεισε για τον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό του από τον Ολυμπιακό, με τους «ασπρόμαυρους» των πολλών προβλημάτων να είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στα playoffs και τη μάχη με την ΑΕΚ για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ο «Δικέφαλος» θα παραταχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί και αυτομάτως περιορίζονται οι επιλογές του Φερέιρα για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Με δεδομένες τις απουσίες των Μίσιτς και Αουγκούστο, οι μοναδικοί διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι Εσίτι και Μαουρίσιο, υπάρχει και ο νεαρός Τσιγγάρας, ενώ ο Βέρνμπλουμ δεν φαίνεται να υπολογίζεται ούτε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή των Βιεϊρίνια και Πέλκα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης (25/6), όπου όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και κάποια κομμάτια τακτικής.