Η Γουλβς δεν έπεισε ξανά αλλά πήρε ακόμα μία νίκη μετά την επανέναρξη κόντρα στην Άστον Βίλα με 1-0 και συνεχίζει να μάχεται για μία ευρωπαϊκή θέση.

Έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη η Γουλβς απέναντι στην Άστον Βίλα. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο δίχως να δυσκολευτεί επικράτησε με 1-0 με τον Ντεντόνκερ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και παρέμεινε σε τροχιά Champions League.

Για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς η Γουλβς ξεκίνησε το ματς με 3-5-2 με τον Τραορέ στον πάγκο.

Αυτό ναι μεν δεν επέτρεψε στην Άστον Βίλα να γίνει απειλητική με εξαίρεση ένα σουτ του Γκρίλις στο 34′, αλλά από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν πολλά στην επίθεση. Για την ακρίβεια η μοναδική φορά που χρειάστηκε να επέμβει ο Νάιλαντ ήταν στην κεφαλιά του Χιμένες στο 19′.

Η πιο επικίνδυνη φάση των φιλοξενούμενων προέκυψε από γκάφα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 42′ ο Νάιλαντ προσπάθησε να τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του, όμως η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του και κατέληξε στον Ζότα. Ο Πορτογάλος δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο του αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος αποφάσισε να επαναφέρει την κανονικότητα στην ομάδα του. Στο 60′ ο Τραορέ μπήκε στη θέση του αρνητικού ξανά Ζότα και δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν. Ο Τραορέ έδωσε στον Χιμένες, αυτός στον Χόνι Κάστρο και εκείνος στον Ντεντόνκερ που άνοιξε το σκορ 62′.

Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν μέτρα στην Άστον Βίλα η οποία δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Έτσι, το ματς ολοκληρώθηκε με την Γουλβς να παίρνει τη νίκη με 1-0 και παρέμεινε σε τροχιά Champions League.

Άστον Βίλα (4-3-3): Νάιλαντ, Κόνσα (60′ Αχμέντ), Χάουζ, Μινγκς, Τάργκετ (11′ Τέιλορ), Λουίς, Νακάμπα (82′ Τρεζεγκέ), Χούριχεϊν (60′ ΜακΓκίν), Γκρίλις, Ντέιβις (82′ Ελ Γκάζι), Σαμάτα

Γουλβς (3-5-2): Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες, Ζότα (60′ Τραορέ)